KÜNYE HAKKIMIZDA REKLAM
KALDIRIMLAR | Gülcan Aydoğan
Gülcan Aydoğan

gulcan6161616@gmail.com

KALDIRIMLAR

    Kaldırımlar yayaların rahatça yürüyebilmeleri için yapılmış değil mi? Yoksa ben mi yanlış biliyorum! otoyoldan değil de kendi yolumuzdan rahat rahat yürümemiz için yapılmış diye biliyorum ben. Peki biz niye rahat rahat yürüyemiyoruz bilgisi olan var mı? Bu esnaflar acaba neden masaları, sandalyeleri kaldırıma atıyorlar? Kaldırımlar esnaflara mı ait? Hayır bize yayalara ait belediyeden izin alıp yolu kapatmayacak şekilde atılabilir de yayalara yol vermeyecek şekilde değil. İnsanlar rahatsız oluyorlar ve esnafların bazıları yüzünden yola çıkmak zorunda kalıyorlar. Bu kaldırımları yapanlar esnaflar için mi yapmış acaba? Yola çıkıp ezilmeyi mi göze alalım yoksa onca insanın arasından mı geçelim pardon geçemeyelim.

     Rahatsız olanların başında özellikle kadınlar var onca erkeğin arasından geçmek istemiyorlar haklı olarak. Çoğu kadın geçerken tacize uğruyor, göz hapsine alınıyor. Daha güzel denetlense esnaflar güzel olur aslında herkesin iyiliği için. Herkes işini gücünü yapıyor tabi ama daha mı dikkatli olsak yayaların yürümesini engellemeyecek şekilde işimizi yapsak daha doğru olur diye düşünüyorum ben.

   Bir de arabaların park etme sorunu var. Araba kirliliği var resmen memlekette park edecek yer bile yok. Kaldırımlara park ediyorlar evlerinin altına. Yayalara yürümeye yol kalmıyor. Araba kirliliği, ses kirliliği ne ararsan var insanlar ne yapacaklarını şaşırdı resmen. Özellikle Yaz aylarında insanlar bir değişik oluyor herkes sinirli ve birbiriyle kavga ediyor. Hava sıcak nem çok fazla e haliyle insanlar bunalıyor bir şekilde tepki gösteriyorlar keşke daha güzel göstersek bu tepkilerimizi daha bilinçli daha olgun şekilde. Keşke memlekette tek sorun bunlar olsa daha iyi günlerimizin olması umuduyla.


        YORUMUNUZU PAYLAŞIN



KAŞÜSTÜ MAHALLESİ’NDE KİMİ MUHTAR OLARAK GÖRMEK İSTERSİNİZ

KAŞÜSTÜ MAHALLESİ’NDE KİMİ MUHTAR OLARAK GÖRMEK İSTERSİNİZ

Seçenekler Oy Yüzde
FATİH AVCI
837 % 45
AYTAÇ ÇAM
25 % 1
SÜLEYMAN ÇALIŞKAN
75 % 4
FATİH UYGUR
918 % 49
AHMET ALKAN
10 % 1
ABDULLAH UZUN
11 % 1

Bu ankete toplam 1876 katılım oldu. Anket oy kullanımına kapatılmıştır.