KÜNYE HAKKIMIZDA REKLAM
Hayırlı Ramazanlar | Tuncay Şükür
Tuncay Şükür

yomrasonhaber@gmail.com

Hayırlı Ramazanlar

Yomra Son Haber olarak, Yomra’ya, Trabzon’a, Türkiye’mize Tüm insanlığa hayırlı Ramazanlar. 

Ramazanın rahmeti bereketi bir kez daha bizleri kuşattı. Ne mutlu bu bereket ayını değerlendirenlere. Biz Yomra Sonhaber ve Durana TV ailesi olarak yayın hayatına başlamanın heyecanını yaşıyoruz.

 Durana TV olarak bu Ramazan Yomra’ müftülüğüyle bu ayın daha iyi değerlendirilmesi için canlı ve paket yayınlarımızla siz takipçilerimize ulaşacağız.  Ayrıca Arsin ve Yomra ilçe müftülüklerimizle yıl içerisin de belirleneceğimiz gün ve saatlerde sizler dini, ahlaki, kültürel konuların yanın da sizin sorularınız ve talepleriniz doğrultusunda yutup kanalımızda olacağız. 

Diğer taraftan Durana TV hayatın içinde olacak. Toplantılar, kongreler, açılışlar, düğün merasimleri gibi etiklik ve faaliyetlerle Yomra’nın ve gurbetteki Yomralarının yanında olacağız. Tabiki Yomra için daha fazlasını hayal ediyoruz. Zaten Yomra ilçemizde daha fazlasını ve en güzelini hak ediyor. Biz Yomra Sonhaber olarak TV çalışmamıza komşu ilçemizi Arsin’i de dâhil etme kararını aldık. Bu nedenle kanalımızın ismini Durana TV olarak belirledik. Durana Yomra ve Arsin ilçelerinin birlikteki ismi. Arsin 1952 yılına kadar Yomra ilçesine bağlı iken bu tarihte bucak olmuş ve belediye teşkilatı kurularak 1957 yılında çıkarılan 7033 Sayılı Yasayla ilçe durumuna gelmiş ve 04 Nisan 1959 tarihinde fiilen teşkilatlandırılmıştır. 1959 yılından önce iki ilçemiz bir ve adı da Durana idi. 

Bize göre şimdi güçlerini birleştirmeli. İki ayrı komşu ilçe bürokraside, siyasette, eğitimde, kültürde, afette ve daha birçok alanda ilçe bir olmalı. Biz kurduğumuz internet TV kanalıyla bu birlikteliğe ilk adımı attık. Haftalık gazetemiz ve internet sitemiz de komşu ilçemizi Arsin’e yer vermeyi düşünüyoruz.

Son olarak ilçede ve gurbette ki hemşerilerimiz için çalışmaya üretmeye çalışıyoruz. İsteriz ki olanlarda bizi takıp etsin, youtube kanalımıza abone olsun gücümüze güç katsın. 

Şimdilik hayırlı Ramazanlar...


        YORUMUNUZU PAYLAŞIN



YOMRA’DAKİ DOĞALGAZ ÇALIŞMALARINI YETERLİ BULUYOR MUSUNUZ?

YOMRA’DAKİ DOĞALGAZ ÇALIŞMALARINI YETERLİ BULUYOR MUSUNUZ?